Loading images...

Met trots presenteren wij het ‘Select Patio & Garden’-buitenrozenassortiment voor gebruik in de tuin en op het terras. De broers Dennis en Michael de Geus zijn opgegroeid op een snijrozenkwekerij en hebben van jongs af aan een passie voor rozen. Naast de veredeling van nieuwe snijrozen hebben Dennis en Michael zich het ontwikkelen van een speciale lijn buitenrozen voor de consument tot doel gesteld. De gedachtegang is dat de Select-rozen compact groeien en zeer rijkbloeiend zijn.Voordat de Select-rozen op de markt komen, ondergaan zij een zeer uitgebreide selectieprocedure, zowel in de kas als buiten op het veld. Daarbij wordt geselecteerd op winterhardheid, doorbloeiend vermogen, gezondheid en compacte groei.

 

 

Voor gebruik op het terras is een speciale teeltmethode ontwikkeld, zodat al in de maanden april en mei een bloeiende plant met een goed ontwikkelde wortelkluit geleverd kan worden. Op die manier komt de plant bij gebruik op het terras, maar ook in de tuin, tot haar volste recht. Klik hier voor plantinstructies voor tuin en terras.

Wilt u genieten van een mooie bloeiende gezonde roos, vraag dan in de winkel naar een Select-roos. Wij wensen u veel rozenplezier!

Dennis en Michael de Geus